Ons aanbod

In groep

Er is een aanbod van verschillende workshops. Voor meer informatie bekijk onze agenda!

Vergeet ook onze facebook pagina niet te liken!


Individueel draagconsult

Een individueel draagconsult waarin je leert hoe te dragen in een draagdoek dat het best bij jullie past. (tricot en/of geweven doek). Daarin kan je kiezen welke knoop je wilt aanleren.
Gemiddeld duurt het 1 uur/ 1,5 uur om 1 knoop aan te leren, maar naargelang de moeilijkheidsgraad van knoop en welke ervaring je hebt kan dit korter of langer duren.

Je leert eerst met een draagpop te knopen vooraleer je dit thuis met je eigen kind doet. Zo heb je de vaardigheid onder de knie vooraleer je een echt kind in een doek stopt (die hebben namelijk minder geduld). Indien je zelf geen doek hebt kan je 1 van ons gebruiken om dit aan te leren.

Indien je jouw kindje wil meenemen naar het consult is het aangeraden om iemand mee te brengen die op je kindje kan passen.

Prijs uur: 35 euro (ieder half uur die erbij komt +15 euro)

Duo consult

Tijdens een individueel consult kan je ook met  maximum 2 personen komen om te leren dragen. Zo kan je als partners komen of als vrienden/ vriendinnen.

Deze sessie duurt meestal iets langer.

Prijs uur: 50 euro (half uur die bijkomt +15 euro)

Consult aan huis

Indien je liever in je eigen omgeving een draagconsult wenst dan kan ik aan huis komen. Als je in Menen woont dan vraag ik geen meerprijs, want dan kom ik met de bakfiets naar jullie toe. Indien het buiten Menen is vraag ik kilometer vergoeding (0,40 cent/ km). Hierbij is het belangrijk dat je aangeeft of het al dan niet een duoconsult is.

Prijs uur individueel consult aan huis: 35 euro (+ km vergoeding)

Prijs uur duoconsult aan huis: 50 euro (+ km vergoeding)

Draagconsult met draagzakken

Naast draagdoeken heb je ook een groot aanbod aan draagzakken. Indien je nog niet weet welke draagzak je wenst te gebruiken kan je bij mij verschillende draagzakken uitproberen en oefenen naar hartelust met de draagpop. Ik kan je leren buikdragen en rugdragen. Indien jouw kindje mee is naar het consult kan je na het oefenen met de poppen eens oefenen met je kindje.

Prijs uur: 35 euro (Ieder half uur die bijkomt + 15 euro)

Infodraagconsult

Tijdens dit draagconsult geef ik uitleg rond de verschillende soorten draagsystemen die op de markt zijn. Je kan verschillende draagzakken al eens uitproberen met een draagpop. Ik geef ook wat uitleg rond, 'waarom dragen nu zo goed is voor moeder en baby.' Dit infoconsult duurt ongeveer 1 uur. Wanneer je nog zwanger bent kan dit al een goede voorbereiding zijn.

Prijs uur: 35 euro (Ieder half uur die bijkomt + 15 euro)

 

Voor ieder consult vraag ik om 35 euro op voorhand te storten op het rekeningnummer BE61736019540817

Indien je niet kan komen op de afgesproken datum en tijdstip, gelieve een mailtje te zenden naar neletherry@utero.be of te bellen/sms'en naar 0495184565. Wanneer je iets op voorhand laat weten, krijg je het volledige bedrag terug. Indien je niet afkomt en niets laat weten, hou ik het bedrag.